Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Ψηφίσματα Συνέλευσης - 30 Μαϊου 2011

Αποφάσεις για την ίδια τη διαδικασία της συνέλευσης.

  1. Η αυριανή συνέλευση των καλλιτεχνών θα γίνει στις 5.
  2. Στην αυριανή συνέλευση θα αποφασιστεί η ώρα της μεθαυριανής.
  3. Υπάρχει διάθεση για να οριστεί μια συγκεκριμένη ώρα για την συνέλευση των καλλιτεχνών, η οποία θα μπορεί να ανακαλείται σε εβδομαδιαία βάση. Θα συζητηθεί αύριο.

Αποφάσεις για τη διαχείρηση των προτεινόμενων δράσεων-ακτιβισμών.

  1. Οι δράσεις που χρειάζονται λίγο κόσμο, στοιχειώδη υλικοτεχνική υποδομή, και δεν απασχολούν το σύνολο του κόσμου και του εμβαδού της πλατείας, αυτοοργανώνονται και δεν περνάνε από τη συνέλευση καλλιτεχνών. Η καλλιτεχνική τους στόχευση και η συνάφεια με το χαρακτήρα που λαμβάνει η ζωή και η κουβέντα στην πλατεία είναι δουλειά των εμπνευστών τους και τις οργανώνουν οι ίδιοι -ες. Οι εμπνευστές - εκτελεστές των δράσεων τις γράφουν στον πίνακα (χαρτόνι) που είναι μπροστά από τη γραμματεία των καλλιτεχνικών ειδικά για αυτή τη δουλειά. 
  2. Όποιες από τις προτάσεις στοχεύουν στο να δημιουργήσουν γεγονότα μεγάλης κλίμακας, έχουν ανάγκη σημαντικής υλικοτεχνικής υποδομής, και ανθρώπινου προσωπικού και/ή απασχολούν το σύνολο του κόσμου και του εμβαδού της πλατείας, αποφασίζονται συλλογικά στη συνέλευση.

Παραμένει η παλιά απόφαση ότι, τέτοιου είδους ιδέες ανακοινώνεται πάντα για την επαύριο, ώστε η συνέλευση να ξέρει για ποιά πράγματα θα συζητήσει και θα πάρει απόφαση.

Τα "κεντρικά events", γίνεται προσπάθεια να είναι περιορισμένα σε αριθμό/μέρα, ούτως ώστε να μπορούν να γίνουν με αξιώσεις και να έχουν επιτυχία. (Παρακαλώ διορθώστε αν μεταφέρω κάτι ανακριβώς).


Αποφάσεις για το οργανωτικό κομμάτι και σύνδεση με την ομάδα επικοινωνίας.

Η Γραμματεία του Καλλιτεχνικού, έχει σαν υπευθυνότητα να έχει διαρκώς ΕΝΑ σύνδεσμο (απεσταλμένο από την ομάδα καλλιτεχνικών) με την ομάδα επικοινωνίας. Αν γίνεται, επί 24ώρου βάσεως.
Η Γραμματεία του Καλλιτεχνικού είναι όποιος-α κάθεται στο τραπεζάκι. Μέχρι η συνέλευση να αποφασίσει κάτι συγκεκριμένο ρητά. Άρα όλοι-ες όσοι-ες καθόμαστε στο τραπεζάκι έχουμε το μυαλό μας να καλύπτεται κατα το δυνατόν η θέση του "συνδέσμου".

Αποφάσεις για το "καταστατικό ταμπλώ".

Όποια απόφαση για τη λειτουργία της συνέλευσης λαμβάνεται μετά από κουβέντα του συνόλου των καλλιτεχνών και αφορά "κεκτημένα" της ίδιας της συνέλευσης θα γράφονται σε ένα ταμπλώ που θα αναρτηθεί στο σημείο συνέλευσης των καλλιτεχνών. Σκοπός είναι ο πολύς χύμα κόσμος που έρχεται συνέχεια, να έχει κάποιες απαντήσεις στις FrequentlyAskedQuestions του ώστε να προχωράμε με μια κοινά διαμορφωμένη βάση και προς τα μπρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου