Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Τα Τύμπανα....ξεκίνησαν!

Καλούμε όσους θέλουν να φέρουν τύμπανα ή οποιαδήποτε άλλο όργανο την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος για να ξορκίσουμε τον φόβο!

Εμείς θα είμαστε εκεί από το μεσημέρι. Σας περιμένουμε όλοι μαζί να ενωθούμε !Όποιος αντέχει και θέλει να βλέπει τους συνανθρώπους του και την χώρα του έτσι,

ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο και ούτε την Κυριακή
http://www.youtube.com/watch?v=JsZURjVtUFc&feature=youtu.be&fb_source=message


Για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ είναι πια ζήτημα στοιχειώδους ανθρώπινης αξιοπρέπειας

Δεν είναι τα 800 ή 500 ευρώ της πείνας και του εξευτελισμού, δεν είναι η μείωση της σύνταξης ή όχι. Μπορούμε να ζήσουμε και με τα μισά από όσα ψίχουλα θα ήθελαν να μας αφήσουν, αρκεί να είμαστε λεύτεροι και να μπορούμε να ονειρευόμαστε, να δημιουργούμε, να ελπίζουμε και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους αντί για σκιές και σκιάχτρα.

Δεν θέλω να ζήσω υπόδουλος την υπόλοιπη ζωή μου και είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να επιβάλλουν σε όλο τον λαό μου. Δεν θέλω να ζήσω στην πρώτη χώρα που θα έχει παραδώσει την εθνική της κυριαρχία χωρίς να την απειλήσουν με όπλα και πόλεμο. Αυτό που δεν θα πει καμιά τηλεόραση είναι ότι αν οι βουλευτές ψηφίσουν αυτό το αίσχος της "Δανειακής Σύμβασης" δεν θα έχω πια χώρα. Θα ανήκει επισήμως στους "δανειστές" και εγώ θα είμαι δούλος τους για πάντα, ή μάλλον μέχρι ο λαός μου να επιλέξει "ανάμεσα στις αλυσίδες του και τα όπλα". Επειδή η πρώτη επιλογή δεν ταίριαξε ποτέ στην ιστορία του λαού μας για χιλιετίες, όποιος λογικός άνθρωπος δεν θέλει να φτάσουμε στην δεύτερη επιλογή πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ΤΩΡΑ, αυτές τις τρεις ημέρες τουλάχιστον.


ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!


Βγαίνουμε στους δρόμους την Παρασκευή και το Σάββατο στις διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα,


και κυρίως την Κυριακή, την ημέρα που θα επιχειρηθεί το έγκλημα της ψήφισης.


Ενημερώνουμε και παίρνουμε μαζί μας κάθε φίλο και γείτονα. Σπάμε τον φόβο και την κατάθλιψη!


Ερχόμαστε προετοιμασμένοι για να αντέξουμε και να μείνουμε. Όσες φορές κι αν μας διαλύουν θα επιστρέφουμε!


Αν γίνουμε ένα εκατομμύριο αποφασισμένοι στην Αθήνα δεν θα αντέξουν το βάρος μας!


Ακόμη κι αν τολμήσουν να ψηφίσουν θα έχουμε πει το μεγάλο ΟΧΙ

και θα έχουμε αφήσει ιστορική (και νομική!) παρακαταθήκη για να τους διώξουμε σύντομα.

Μας κοιτάνε όλοι οι λαοί του κόσμου κι ελπίζουν σε εμάς!Ακούστε την καρδιά σας και ακολουθείστε την. Αυτή τη φορά δεν κάνει λάθος!

1 σχόλιο: