Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πρακτικά συνέλευσης 11 Δεκέμβρη


Πρακτικά συνέλευσης 11 Δεκέμβρη

1. Στο πρώτο μάθημα κοσμήματος αυτό το Σάββατο 17 Δεκέμβρη, θα γίνουν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα αναρτηθούν από τις 16.00 στις 24 Δεκέμβρη για το βραδυνό εορταστικό πάρτυ του στεκιού. 
Φέρτε μαζί σας αυτό το Σάββατο: μανταλάκια ξύλινα χρωματιστά ή όχι, μικρές σκουπίστες, κουμπιά, κορδέλες, τενεκεδάκια, φωτάκια χριστουγεννιάτικα, φαναράκια για κεριά, ρεσό, σύρματα, κουκουνάρια, σπρέυ για τα κουκουνάρια, κρεμάστρες, συρματοκλωστή, σχοινί μπουγάδας, ξύστρες, μολύβια, κλειδιά, χάντρες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

2. Στις 24 Δεκέμβρη από τις 16.00 στολίζουμε το στέκι και μαγειρεύουμε. Προετοιμασία για το βραδυνό εορταστικό πάρτυ.  Το πάρτυ μάλλον προτιμούμε να έχει μόνο DJ. Καλό είναι να υπάρχει και μια ομάδα άτυπης περιφρούρησης. Το πάρτυ μπορεί να ξεκινήσει από τις 23.00. Αφίσσα και τύπωση θα κάνει μάλλον το Πάρκο Ναυαρίνου. Διανομή ο Μπέρντι?

3. Τα χρήματα που θα βγαίνουν από το μπαρ της Κυριακής θα πηγαίνουν στο κοινό ταμείο της ομάδας για διάφορες υλικές ανάγκες που έχουμε, καθαριστικά χώρου και ο,τι άλλο προκύψει σχετικά με τον χώρο. 

4. Την τεχνική και γενική εποπτεία του στεκιού θα την έχει ένας διαχειριστής από κάθε ομάδα, οι οποίοι θα απαρτίζουν την διαχειριστική ομάδα του στεκιού. Οι αρμοδιότητες θα είναι: επικοινωνία με άλλες ομάδας, τεχνικά ζητήματα, πρόγραμμα, κάνει καλέσματα σε όλα τα μέλη της ομάδας για συλλογικές δουλειές, συνάντηση με τους άλλους διαχειριστές σε εβδομαδιαία βάση, υπευθυνότητα κλειδιού κτλ. Ο διαχειριστής της δικιάς μας ομάδας θα αλλάζει κάθε εβδομάδα, ο οποίος θα έχει ένα τηλέφωνο whatsup, το οποίο θα το δίνει στον επόμενο διαχειριστή. 
Για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Κωνσταντίνος Ντ.

5. Ο ταμίας θα αλλάζει κάθε μήνα και θα κρατάει τα λεφτά του ταμίου μαζί με το βιβλίο εσόδων και εξόδων. Ο διαχειριστής θα συνεργάζεται με τον ταμία. 
Για αυτόν τον μήνα είναι η Άννα. 

6. Οι μπαρμαν μπορούν να είναι δύο και αναλαμβάνουν μαζί με τον διαχειριστή και τον ταμία την κάβα για την Κυριακή. Οι τιμές θα είναι οι ίδιες με το στέκι δίπλα (2 ευρώ το κρασί και η μπύρα, 3 ευρώ το καραφάκι ρακί). 
Στο πρώτο μπαρ ήταν ο Κωνσταντίνος μαζί με τον Νίκο. Την επόμενη Κυριακή 18.12 είναι η Σίσσυ και η Καίτη. 

7. Στις 8 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 με όσο πάει, θα γίνει συζήτηση για το προφίλ της ομάδας. Όσοι έχουν ιδέες, προτάσεις, κείμενο καλό είναι να τα φέρουν για να μπορούμε να συζητήσουμε πάνω σε κάποια βάση. 



Πράγματα που πρέπει να αγοραστούν: 
βιβλίο εσόδων+εξόδων και ένα τετραδιάκι για τα ποτά που καταναλώνονται στο μπαρ.


Κινητό (συσκευή) για τον διαχειριστή: Άννα
Κλαριά και κουκουνάρια από δάσος: Νεφέλη+Βασίλης
Γυάλα από σπίτι Καίτης: Μαργαρίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου