Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Καταγγελία για την αναίτια προσαγωγή συντρόφου μας στα Εξάρχεια

Καταγγέλλουμε την αναίτια, σουρεαλιστικού τύπου προσαγωγή μέλους μας και εμπνευστή και μάγειρα της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου το απόγευμα στην πλατεία Εξαρχείων κατά τη διάρκεια προετοιμασίας γεύματος για τους άστεγους.
Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» προσφέρει καθημερινά ζεστό, φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στους άστεγους και επισφαλείς συνανθρώπους μας στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό φαίνεται φοβίζει...
Στη ζοφερή Αθήνα της κρίσης, όπου ένα διαρκώς αυξανόμενο ποσοστό συνανθρώπων μας αγωνίζεται να επιβιώσει κάποια ευσυνείδητα (sic) όργανα «Προστασίας του Πολίτη» προσαγάγουν εθελοντές για να δικαιολογήσουν τον κουτσουρεμένο «μισθουλάκο» τους.
Τους ενημερώνουμε και αυτούς και τους εντολοδόχους τους ότι απέναντι στις δικές τους κακοτεχνίες εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε τον περασμένο Μάη στις πλατείες: να δημιουργούμε τον πολιτισμό της αλληλεγγύης, της ελευθερίας και της ανθρωπιάς. Θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν άλλο κόσμο όπου δεν θα υπάρχουν αδικίες, δεν θα υπάρχει καταπίεση, δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση, δεν θα υπάρχει καταναγκασμός, δεν θα υπάρχει φτώχεια, δεν θα υπάρχει στέρηση, δεν θα υπάρχει επιβολή.

Δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας πεισμώνουν οι κακοτεχνίες τους!!!!!

Αθήνα, 19/1/2012
Ομάδα Καλλιτεχνών Πλατείας Συντάγματος

Για περισσότερες πληροφορίες για την Κοινωνική Κουζίνα στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://oallosanthropos.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. Παιδιά ρίξανε και δακρυγόνα στη πλατεία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι. και ήτανε και πάρα πολύ λίγος κόσμος λόγω του κρύου. Απλά μαζέψανε όποιον βρήκανε και το παιδί μαζί από την κουζίνα. Τί να πει κανείς....
    Νομίζω αργότερα ρίξανε στην ΑΣΣΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή